Opišite nam ukratko svoj stan i zgradu, hvala.

    Kratkoročni najam apartmana? Zašto ne!

    Pozdrav, moje ime je Bruno Babić i vodim umreženje 'Apartmani u centru Zagreba', gdje zajedno s obitelji, prijateljima i kolegama već 10 godina koordiniram poslove vezane uz kratkoročni najam apartmana, tj. dnevni najam apartmana. Od online oglašavanja preko suradnje s booking servisima, dočeka i prijave gostiju, organizacije transporta i turističkih tura, do završnog čišćenja apartmana, pranja posteljine, odjave gostiju te izdavanje računa. Do sada sam primio na stotine poziva vlasnika stanova, a svima je bila zajednička 'Imam stan, razmišljam o dnevnom najmu, no nemam vremena za to...'.

    U sljedeća 3 brza koraka usmjerit ću sve zainteresirane na bitno kod kratkoročnog najma i suradnje. Ako ispunjavate prva dva koraka, javite se da dogovorimo detalje i suradnja može početi! : )

    Iako je lokacija najbitniji faktor gostima koji dolaze turistički u Zagreb, dojam je prvi sljedeći. Od izgleda stubišta preko bučnog susjeda, laveža pasa, neugodnih mirisa iz sifona, dnevnog svjetla u apartmanu, širine kreveta, debljine madraca i ručnika, opremljenosti kuhinje, učinkovitosti klima uređaja pa sve do zastora i roleta za zatamnjivanje prostorija te načina na koji se dočekalo goste... Svi ti faktori utječu na cijenu noćenja, a o cijeni ovisi popunjenost. Evo nekih primjera naših apartmana koji su se pojavili u medijima kroz priču o kratkoročnom najmu.

    Ponuda apartmana u gradu Zagrebu svake godine raste pa je time i konkurencija svakim danom sve veća. Samo je između rujna 2015. i prosinca 2018. godine otvoreno preko 2000 novih apartmana na Airbnb. Evo što smo na tu temu govorili u medijima do sada.

    Ukoliko i dalje smatrate da se želite okušati u kratkoročnom najmu, ispunite kontakt formu na vrhu ove stranice i opišite ukratko nekretninu, a mi ćemo vam se vrlo brzo javiti povratno s odgovorom.